flexibiliteit

Flexibiliteit

huisvesting

Huisvesting

continiuiteit

Continuiteit

gogreen

Go Green

Over SprintWerkt

SprintWerkt is een uitzendorganisatie in Ochten die sinds 2008 actief is in Midden Nederland. Dagelijks werken honderden arbeidsmigranten bij onze relaties. Dit zijn met name bedrijven in de logistiek, techniek, productie, foodsector, tuinbouw en transport. Met veel van deze bedrijven werken wij al jarenlang samen.

Onze organisatie heeft vanzelfsprekend bestaansrecht omdat we goed inspelen op de wensen van onze relaties. Denk aan flexibiliteit, eerlijke en transparante tarieven, betrouwbaarheid en natuurlijk het bieden van gekwalificeerde arbeidskrachten. Ons ABU-lidmaatschap en onze NEN-44001 certificering bewijzen dat wij onze zaken meer dan op orde hebben. Onze intercedenten hebben de SEU-examen afgerond en weten alles van flexibele arbeid, wetgeving, software en de markt. Zo hoort dat, vinden wij.

Het verschil maken, elke dag weer
Toch zijn het niet deze kenmerken die ons uniek maken. Wij zijn van binnenuit gemotiveerd om continu in het bedrijf en de mensen te investeren. Zo maken wij het verschil. Die drive is zichtbaar in grote en kleine dingen. Dat begint met letterlijk 24/7 bereikbaar te zijn voor relaties en medewerkers. Maar ook gaat het om het zeer kritisch werven van mensen op onze eigen wervingskantoren in Slowakije, Tsjechië en Polen.

Wij geloven daarnaast in het geven van een warm welkom aan mensen die nieuw zijn in Nederland. Op de eerste dag rijden we bijvoorbeeld letterlijk mee naar een nieuwe werkplek. We garanderen iedereen die bij ons werkt een eigen kamer.
Ook in ons eigen team geldt dat we samen werken om een topresultaat neer te zetten. Onze organisatie is plat en we gaan informeel met elkaar om. Tegelijkertijd heeft iedereen een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn we resultaatgericht. Een perfecte mix voor maximale klantgerichtheid.

Oog voor iedereen en elkaar

Wij zijn er om ieders doelen te verwezenlijken. Voor onze relaties is dat veelal een optimaal operationeel proces zonder gedoe. En voor onze medewerkers is het een fijne werkplek met een goed salaris en een prettig onderkomen. Voor allebei hebben we oog. Elke dag opnieuw.

De aanspreekpunten van SprintWerkt

Doorzoek de website