flexibiliteit

Flexibiliteit

huisvesting

Huisvesting

continiuiteit

Continuiteit

gogreen

Go Green

Ik zoek werk

Zoek je een baan waarbij alles goed geregeld is? Waar je goed verdient en ook mag rekenen op nette huisvesting met altijd een eigen kamer, goede voorzieningen en krachtig WiFi? Bij SprintWerkt staat altijd iemand voor je klaar die je waardeert als een collega en echt luistert naar jouw vragen. Maar vooral vinden wij voor jou de baan die bij je past en zorgen we dat alles goed geregeld is.

Voordelen voor uitzendkrachten

  • Goed werk met een goede beloning
  • Uitstekende huisvesting met een eigen kamer, goedgekeurd volgens keurmerk
  • Vervoer naar uw werk is altijd geregeld (fiets of auto)
  • Hulp bij integratie
  • Omscholing in diverse richtingen in eigen opleidingscentrum
  • Vierwekelijkse uitbetaling

Eigen opleidingscentrum

Wij bieden jou de kans om jezelf bij te scholen of zelfs om te scholen in de richting die jij op wilt.
In ons eigen opleidingscentrum leiden wij jou op voor verschillende posities. Van lasser tot heftruckchauffeur en van lijnoperator tot reachtruckchauffeur. Constant blijven investeren in onze medewerkers staat voorop. Wij zullen jou ten aller tijden begeleiden gedurende je tijd bij SprintWerkt.

Veel gestelde vragen

Als je een vrije dag wil opnemen moet dit tijdig worden aangevraagd. Vrijwel altijd ontvang je binnen 1-2 dagen een antwoord van ons. Per relatie kan een verlofaanvraag verschillen. Vraag je Coördinator hoe dit op jouw werk geregeld is.

Ja, afhankelijk van de afstand zorgen wij voor een fiets of auto.

De betaling is 1 x per 4 weken, de exacte data ’s kan je opvragen bij je Coördinator.

Trots zijn wij op het bezitten van ABU, SNF en SNA certificeringen.

Dit kunnen wij niet altijd garanderen.

Wij houden je ontwikkeling goed in de gaten en bespreken dit ook met onze relaties. Wanneer jij laat zien van toegevoegde waarde te zijn krijg je een plek in ons opleidingscentrum voor een passende opleiding.

Iedere donderdag van 15:00 uur tot 17:00 uur zijn onze coördinatoren aanwezig om onze medewerkers te helpen met vragen over hun loonstrook, verlof en dergelijken.

COVID-19

Gezondheid is vanwege de ontwikkelingen omtrent COVID-19 belangrijker dan ooit. Wij voelen als uitzendorganisatie de verantwoordelijkheid om onze medewerkers hierover goed voor te lichten en omstandigheden te bieden die de kans op besmetting met het coronavirus minimaliseren. Het bieden van een eigen slaapkamer is standaard bij SprintWerkt. En in openbare ruimtes besteden we nu nog meer aandacht aan goede hygiëne dan we altijd al doen.
Zo worden alle sanitaire voorzieningen twee keer per dag schoongemaakt

en is er duidelijke signing over COVID-19 aangebracht op plekken waar mensen elkaar tegenkomen. Verder stimuleren wij medewerkers om per fiets naar het werk te gaan. Zo’n 70 procent kiest daar standaard al voor.

Vanzelfsprekend hanteren we daarnaast altijd en op al onze locaties de geldende regels van het RIVM.

Doorzoek de website