Ik zoek sprinters (personeel)

Werken met arbeidsmigranten brengt uitdagingen met zich mee, wellicht heeft u dat zelf al ervaren. Zoekt u een partner die net als u ondernemend is? Die kennis deelt, meedenkt en vooruitdenkt? En bij wie flexibiliteit niet zomaar een woord is, maar onderdeel van het dna? En die ervoor zorgt dat uw flexibele schil aansluit op het niveau en de mentaliteit van uw vaste mensen? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. We laten u graag zien wat wij anders doen en hoe wij u helpen om maximale flexibiliteit in uw organisatie te krijgen. U begrijpt meteen waarom we met al onze relaties al jarenlang succesvol samenwerken.

De voordelen voor onze relaties

  • De zekerheid van uitgebreide certificeringen
  • De duidelijkheid van all-in tarieven
  • Al onze uitzendkrachten spreken Engels
  • Eigen opleidingscentrum om medewerkers nog beter aan te laten sluiten bij uw organisatie
  • Een vaste contactpersoon voor uw organisatie
  • Kwalitatieve werving door eigen wervingskantoren in Polen, Tsjechië, Slowakije en Griekenland

Nodig ons eens uit voor een kennismakingsgesprek

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die SprintWerkt aan haar relaties kan bieden, of bent u op zoek naar gekwalificeerde medewerkers? Dan komen we graag met u in contact.

Group 6
SprintWerkt biedt flexibiliteit

Door ons grote bestand van medewerkers zijn wij in staat om snel te schakelen. Zo geven we uw organisatie elke dag de flexibiliteit die nodig is: onmiddellijk opschalen in piekperiodes, direct inkrimpen in rustigere tijden. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Continuiteit
SprintWerkt biedt continuïteit

Omdat wij uw organisatie kennen, weten we wat er speelt en wat u nodig heeft. Zo nemen we u een zorg uit handen. Op ons kantoor vindt u een vast team van mensen die al jarenlang bij SprintWerkt werken. U heeft voor uw organisatie een eigen contactpersoon, die alle ins en outs van uw organisatie kent en altijd voor u klaarstaat.

Huisvesting
SprintWerkt heeft huisvesting

Onze medewerkers willen zich concentreren op hetgeen waarvoor ze in Nederland zijn: hun werk. Wij zorgen voor de ideale omstandigheden, waaronder hoogwaardige en gecertificeerde huisvesting. Voor iedereen een eigen kamer, uitstekende sanitaire voorzieningen, maximale veiligheid en goed onderhoud. Daarbij verhuren wij onze huisvesting zonder winstoogmerk.

Go Green
SprintWerkt heeft duurzaam vervoer

Zo’n 70 procent van onze medewerkers gaat met de fiets naar het werk. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu. Dankzij onze Go Green certificering helpen wij onze relaties bij het behalen van hun MVO-doelstellingen of het verkleinen van hun footprint.
Naast de fiets staat er een gekeurd en betrouwbaar wagenpark klaar voor de medewerkers met een grotere woon-werkafstand.

Sectoren

COVID-19

Gezondheid is vanwege de ontwikkelingen omtrent COVID-19 belangrijker dan ooit. Wij voelen als uitzendorganisatie de verantwoordelijkheid om onze medewerkers hierover goed voor te lichten en omstandigheden te bieden die de kans op besmetting met het coronavirus minimaliseren. Het bieden van een eigen slaapkamer is standaard bij SprintWerkt. En in openbare ruimtes besteden we nu nog meer aandacht aan goede hygiëne dan we altijd al doen.
Zo worden alle sanitaire voorzieningen twee keer per dag schoongemaakt

en is er duidelijke signing over COVID-19 aangebracht op plekken waar mensen elkaar tegenkomen. Verder stimuleren wij medewerkers om per fiets naar het werk te gaan. Zo’n 70 procent kiest daar standaard al voor.

Vanzelfsprekend hanteren we daarnaast altijd en op al onze locaties de geldende regels van het RIVM.

Doorzoek de website